top of page

Gratis klikgebit hoe kan dat?

Een Gratis Klikgebit, hoe kan dat?

Een Gratis Klikgebit is niet altijd helemaal zonder kosten. U krijgt alleen een Gratis Klikgebit als u aan de voorwaarden van de zorgverzekeraars voldoet. Uiteraard moet u nog wel uw verplicht eigen risico betalen.

Eigen risico

Iedereen in Nederland die zorgkosten maakt, heeft namelijk een verplicht eigen risico. Dit staat los van de eigen bijdrage.

Eigen bijdrage

Voldoet u aan de voorwaarden van de zorgverzekering en is de aanvraag voor een klikgebit goedgekeurd, dan bent u verplicht een eigen bijdrage per gebitsprothese te betalen. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van uw verzekering. Hebt u alleen een basisverzekering, dan zal dit bedrag ongeveer € 125 per kaakdeel zijn met een maximum van € 250 (2017).

Het goede nieuws: het Gratis* Klikgebit!

Wanneer u voor ons kiest, betalen wij u eigen bijdrage tot €250! Zo kan uw klikgebit dus echt een Gratis* Klikgebit zijn.

Bovendien regelen wij de aanvraag voor uw klikgebit met de zorgverzekering en alles word intern vervaardigd in ons eigen tandtechnische laboratorium. Daarvoor hoeft u dus zelf niets te doen. Wel zo makkelijk!

bottom of page